Penningmeester

Max Bosboom

Max Bosboom

Over Max Bosboom

‘Zeker op lokaal niveau kun je écht iets betekenen voor je mede-Houtenaren.’

De PvdA heeft bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen een slechte uitslag behaald. Dit was voor mij het moment om op te staan. Sinds 2006 ben ik lid van de PvdA, eerst bij de Jonge Socialisten. Wat mij aanspreekt aan de partij is dat het een brede partij is, waar je verschillende mensen met verschillende meningen tegenkomt. Ik houd van discussiëren en debatteren.

Maar de politiek is ook een vereniging, een plek waar je je thuisvoelt. Zeker op lokaal niveau kun je écht iets betekenen. Door oog te hebben voor de behoeften van mensen en daar oplossingen voor te zoeken, kunnen we hier in Houten het vertrouwen in de politiek herstellen.

Ik woon al mijn hele leven in Houten en voel mij een echte Houtenaar. Voor mij ligt hier een schat aan familiegeschiedenis. Als ik alleen al naar het Oude Dorp kijk, hebben er zoveel familiefeesten plaatsgevonden, in de Roskam en de Engel. Mijn grootouders waren katholiek en ik kan me nog veel missen in de katholieke kerk herinneren. Nog steeds vind ik Houten een gezellig dorp.

Van de Houtense jongeren die ik ken, willen er veel graag in Houten blijven wonen. Houten heeft te weinig starterswoningen en ook voor ouderen is het aanbod beperkt. Het ombouwen van kantoorpanden naar jongerenwoningen is een goede stap, een verdienste van de PvdA. Zeker zijn van een woning die bij je past!

Volgen via Instagram kan op www.instagram.com/maxbosboom