Contact

De PvdA staat midden in de samenleving van Houten.

De PvdA fractie Houten heeft ook een spreekuur.Als u graag eens wilt praten met uw vertegenwoordigers in de gemeenteraad, bent u van harte welkom. Het gesprek kan gaan over politieke onderwerpen, maar ook over concrete problemen of ideeën. Wij horen graag van inwoners. Het helpt om ons werk in de gemeenteraad beter te doen en om Houten een stap verder te helpen.

Ombudswerk

Ook als u concrete problemen heeft, kunt u terecht bij de PvdA Houten. Het kan zijn dat u verstrikt bent geraakt in de regels. Dat u onvoldoende gehoor vindt bij gemeente, woningbouwcorporatie of uitkeringsinstantie. In al dit soort gevallen wil de PvdA u graag uitnodigen en helpen naar een oplossing te zoeken.

Veel PvdA-afdelingen hebben een ombudsteam. Zie: PvdA Ombudsteam. In Houten hebben we een goed functionerende rechtswinkel. Daarom verwijzen we u graag door naar deze rechtswinkel. Elke dinsdagavond zijn zij bereikbaar in het gemeentehuis. Zie: http://www.rechtswinkelhouten.nl

Fractie spreekuren

De spreekuren van de PvdA-fractie zijn op maandagavond en beginnen om 20.00 uur.

U kunt gewoon naar het gemeentehuis komen of – liever nog – u kunt vooraf mailen naar [email protected], of u gebruikt ons contactformulier (zie hieronder). Bellen met Anneke Dubbink (06-15259550) voor een afspraak kan ook.

 

Via dit formulier kunt u contact opnemen met de PvdA Houten.

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.