In gesprek met Kati Piri

28 oktober 2023

Kati Piri, kandidaat GroenLinksPvdA komt naar Houten

Nog minder dan een maand tot de verkiezingen en wat GroenLinksPvdA betreft gaan de verkiezingen over de toekomst van Nederland. De uitdagingen van deze tijd vragen om inhoudelijke gesprekken. GroenLinksPvdA Houten nodigt daarom inwoners van Houten uit om in gesprek te gaan Kati Piri, vierde op de lijst van GroenLinksPvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november aanstaande.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 15 november om19.30 uur in Theater Aan de Slinger in Houten.  Onderwerpen die zeker aan de orde komen zijn bestaanszekerheid, klimaat, armoede, natuur en de rol van Europa in de wereld. Daarnaast brengen bezoekers zelf onderwerpen naar voren die hen bezig houden.  

In 2022 heeft Kati Piri in Houten tijdens haar Arie Groeneveltlezing een lans heeft gebroken voor de linkse samenwerking. Een samenwerking die nu een feit is, maar toen ruim een jaar geledennog het nodige stof deed opwaaien. Haar oproep toen en nu is Samen kan het!  Er staan grote belangen op het spel waarvoor linkse samenwerking nodig.”

Wilt u erbij zijn? De entree is gratis! U bent van harte welkom! U kunt gratis tickets bestellen via Theater Aan de slinger, deze zijn binnenkort beschikbaar op de website van het theater.

De bijeenkomst start om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten (locatie Theater Aan de Slinger, Slinger 40, Houten).