Goed werk

De PvdA staat voor een solidaire en toegankelijke samenleving waarbij iedereen, ongeacht inkomen, kan blijven meedoen.
 • De PvdA wil de Houtense Werktafel behouden, het lokale netwerk van werkgevers, gemeente, onderwijs, sociale ondernemingen, lokale initiatieven en werkzoekenden, als dé partner voor inwoners van Houten bij het vinden van werk. We geloven in de kracht van persoonlijk contact, fysieke benaderbaarheid en maatwerk.
 • Een basisbaan als een alternatief voor een bijstandsuitkering vindt de PvdA nog steeds een heel goed idee voor mensen die zonder arbeidsbeperking, niet aan het werk komen. We willen een proef bij de gemeente om samen met bedrijven extra, ondersteunende banen creëert in de zorg, beheer of onderwijs. Zo komen meer mensen aan het werk én krijgen we betere voorzieningen in de Houten.
 • Mensen met beperkingen, psychiatrische cliënten en anderen die niet zo gemakkelijk aan werk komen, een werkplek via beschut werk en arbeidsmatige dagbesteding krijgen en/of worden begeleid bij vrijwilligerswerk.
 • Lees meer in ons verkiezingsprogramma.

  Anneke Dubbink

  Anneke Dubbink

  Samen maken we Houten nog mooier Vol enthousiasme en trots ben ik lijsttrekker van de PvdA in Houten. Ik woon meer dan 25 jaar met veel plezier in De Slagen. Houten is een fijne plek om te wonen: woonwijken met veel groen, scholen, winkels, een theater en sportvoorzieningen, betrokkenheid en gemeenschapszin. Ik heb kansen gekregen

  Meer over Anneke Dubbink