Ruimte voor elkaar

Jezelf mogen zijn en je thuis voelen in Houten. Je eigen talenten kunnen ontdekken en die ontplooien. Accepteren, dat niet iedereen hetzelfde is. In Houten is geen ruimte voor discriminatie en racisme.
 • De PvdA wil de weerbaarheid van jonge LHBTI-ers vergroten, de klankbordgroep, scholen, sportverenigingen en organisaties als Shine zijn hiervoor cruciaal. Uit onderzoek blijkt dat in is bij professionals en vrijwilligers het vaak nog moeilijk vinden om met jongeren in gesprek te gaan over LHBTI. Bewustwording en scholing moet onderdeel zijn van het plan.
 • Toegankelijkheid moet de norm zijn in heel Houten. Dan gaat het om fysieke, sociale en informatie toegankelijkheid. De PvdA wil een jaarlijkse toetsing over de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van de sociale, fysieke en informatie toegankelijkheid voor en door ervaringsdeskundigen.
 • De PvdA wil dat de gemeente ervoor zorgt dat alle informatie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen is, ook de digitale (online) informatie en voorzieningen.
 • Lees meer in ons verkiezingsprogramma.

  Jocko Rensen

  Jocko Rensen

  Ons thuis is Houten Ik weet niet hoe jij het ervaart, maar over het algemeen vind ik het heel fijn om in Houten te wonen. Samen met mijn vrouw woon ik in Houten-Noord, in het huis waar onze kinderen zijn opgegroeid en de wereld zijn gaan ontdekken. Hoe rooskleurig dat ook lijkt, de toekomst vraagt

  Meer over Jocko Rensen