Waardige herdenking

Door Anneke Dubbink op 13 juni 2018

Na de dodenherdenking van 4 mei heeft PvdA Houten aan burgemeester en wethouders gevraagd om duidelijke afspraken te maken over de openstelling van winkels en terrassen rond het tijdstip van de dodenherdenking.
Aanleiding was dat dit jaar tijdens de twee minuten stilte op het Plein in het Oude Dorp sommige terrassen gesloten waren tussen 19.30 en 20.30 uur en andere niet. Dat was niet alleen verwarrend, maar verstoorde ook de plechtigheid.
Het college is het eens met de PvdA en wil afspraken maken over een waardige herdenking van de jaarlijkse 4 meiviering op het Plein in het Oude Dorp. De gemeente gaat in gesprek met alle betrokkenen, horeca en het 4&5Mei Comité Houten.
We denken dat dit voornemen de wens vertolkt van heel veel inwoners in Houten en we zijn blij dat we dit aangekaart hebben.

Lees meer in artikel AD Utrecht of klik hier.

Anneke Dubbink

Anneke Dubbink

Houten is een fijne plek om te wonen: woonwijken met veel groen, scholen, winkels, een theater en sportvoorzieningen, grote betrokkenheid en gemeenschapszin. Maar we staan voor grote uitdagingen. Al jaren worden er te weinig betaalbare (huur)woningen gebouwd in Houten. Jongeren, ouderen en starters vissen achter het net. Dat wil de PvdA veranderen. Daar zet ik

Meer over Anneke Dubbink