Door Anneke Dubbink op 8 november 2020

Verzetten 9e Arie Groenevelt lezing naar 2 december 2020

Op 18 november is de 9e Arie Groeneveltlezing gepland, deze wordt verplaatst naar woensdag 2 december 2020. Zoals we allemaal weten hebben we in Nederland de maatregelen voor Covid19 moeten aanscherpen om corona er onder te krijgen. We hopen natuurlijk dat op 2 december de aangescherpte maatregelen teruggebracht zijn naar het niveau van de daaraan voorafgaande weken. Dat betekent dat we er vanuit gaan dat dan nog steeds het maximaal aantal bezoekers 30 zal zijn. De lezing zal mede daarom ook via livestream te volgen zijn.
Het blijft een uitzonderlijke situatie waar we mee te maken hebben. We moeten er alles aan doen om dit virus het hoofd te bieden. Nuchter, verstandig en betrokken. Laten we daarom ook een beetje op elkaar en ons zelf letten.

Anneke Dubbink

Anneke Dubbink

Houten is een fijne plek om te wonen: woonwijken met veel groen, scholen, winkels, een theater en sportvoorzieningen, grote betrokkenheid en gemeenschapszin. Maar we staan voor grote uitdagingen. Al jaren worden er te weinig betaalbare (huur)woningen gebouwd in Houten. Jongeren, ouderen en starters vissen achter het net. Dat wil de PvdA veranderen. Daar zet ik

Meer over Anneke Dubbink