3 maart 2017

PvdA kleurt Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Bunnik, Lopik en Wijk bij Duurstede rood

Kamerlid Loes Ypma, Mohammed Mohandis en kandidaatkamerlid, Bouchra Dibbi op tour door regio:

Op zaterdag 4 en 11 maart maart gaan de afdelingen van de PvdA Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Bunnik, Lopik en Wijk bij Duurstede gezamenlijk de straat op om campagne te voeren voor 15 maart. Met Kamerleden Loes Ypma, Mohammed Mohandis en kandidaat kamerlid Bouchra Dibbi in hun midden gaan tientallen vrijwilligers het gesprek aan met de kiezer over de verkiezingen die dan plaats vinden. De zes afdelingen organiseren daartoe een bustour door de regio en ondersteunen lokale acties in het centrum van Nieuwegein, IJsselstein, Bunnik, Lopik en Wijk bij Duurstede.

Loes Ypma over de actie: “Er valt wat te kiezen op 15 maart. We zien nu het herstel van onze economie. De werkloosheid daalt en voor het eerst in zeven jaar hebben méér mensen een vaste baan. Het is zaak Nederland nu echt vooruit te brengen. Met eerlijke spelregels in de economie, zodat bedrijven ook netjes belasting betalen. Op de werkvloer, zodat we uitbuiting voorkomen en mensen vaste contracten krijgen. En in de samenleving, zodat we minder schreeuwen naar elkaar en meer naar elkaar luisteren.”

Hieronder het schema van de tour door de regio:
Op 4 maart a.s.. trekt er een Rode Karavaan (een rode dubbeldekker) door Lopik van 10-12 uur, IJsselstein van 12-14 uur en door Bunnik van 14.10 uur -16 uur.

In IJsselstein zal er op de verkiezingsmarkt bij het gemeentehuis een PvdA vlag worden geplant.

Op 11 maart a.s.. trekt er de Rode Karavaan door Nieuwegein van 10-12 uur Houten van 12-14 uur en door Wijk bij Duurstede van 14-16 uur.

In Houten en Nieuwegein zal er op de verkiezingsmarkt een PvdA vlag worden geplant !