Door Anneke Dubbink op 19 juni 2017

Fietsvergadering met als thema ‘Wonen’

Donderdag 22 juni 2017 hebben wij een bijzondere ledenvergadering. Deze keer maken we een fietstocht door Houten. Het thema van deze tocht is ‘Wonen’. Voor de PvdA is dat een belangrijk onderwerp. Een onderwerp waar we lang over kunnen praten, maar voor een keer gaan we dat niet doen. We maken een fietstocht en willen met eigen ogen bekijken wat er in Houten in de afgelopen jaren is bereikt. Mede dankzij onze PvdA-wethouders.

Iedereen is welkom om mee te fietsen. We verzamelen om 19:30 uur bij het gemeentehuis en zullen vandaaruit de fietstocht starten en we sluiten deze tocht af tussen 20:30 uur en 21:00 uur bij het Huis van de Stad (bibliotheek) met een kopje koffie/thee.

Ik hoop op een zonnige dag en een grote opkomst.

 

Anneke Dubbink

Anneke Dubbink

Anneke Dubbink

Houten is een fijne plek om te wonen: woonwijken met veel groen, scholen, winkels, een theater en sportvoorzieningen, grote betrokkenheid en gemeenschapszin. Maar we staan voor grote uitdagingen. Al jaren worden er te weinig betaalbare (huur)woningen gebouwd in Houten. Jongeren, ouderen en starters vissen achter het net. Dat wil de PvdA veranderen. Daar zet ik

Meer over Anneke Dubbink