Door Arnold Biesheuvel op 11 maart 2014

De PvdA Houten wil een betaalbare woning voor iedereen

Iedereen moet goed en betaalbaar kunnen wonen in gemengde wijken, want gemengde wijken zijn leefbare wijken. Lijsttrekker PvdA Houten Arnold Biesheuvel: “We willen dat iedereen goed kan wonen in Houten! We willen zorgen voor een gevarieerd en divers woonaanbod, op deze manier houden we Houten aantrekkelijk om in te wonen.”

Vooral middeninkomens vallen nu tussen wal en schip. Daarom vindt de PvdA dat ook de middeninkomens recht moeten krijgen op sociale huur. De doorstroming van sociale naar vrije huur moet worden verbeterd door meer woningen te bouwen die betaalbaar zijn voor de lage- en middeninkomens. Alle nieuw te bouwen woningen moeten bovendien energieneutraal zijn. Hiermee worden de woonlasten lager en het is beter voor het milieu.

Het tienpuntenplan is hier te lezen.

Arnold Biesheuvel

Arnold Biesheuvel

Ik ben Arnold, 73 jaar en sinds 1984 woon ik al in Houten. Ik woon in de wijk de Houten. Als actief lid van de PvdA ben ik vanaf het begin betrokken bij Houten. Van 1988 tot 1992 en van 2014 – 2018 ben ik lid van de gemeenteraad geweest. De PvdA heeft er in

Meer over Arnold Biesheuvel