18 december 2013

Arnold Biesheuvel lijsttrekker PvdA Houten

Arnold Biesheuvel is de lijsttrekker van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Arnold is actief in de ontwikkeling van zorgvastgoed. Zo was hij onder meer betrokken bij de bouw van De Loericker Stee in Houten. Hij is al jaren actief lid binnen de Houtense PvdA en in het verleden al eens eerder lijsttrekker en raadslid in Houten.

Biesheuvel is blij met zijn kandidatuur en bijzonder gemotiveerd om zich de komende jaren vanuit de gemeenteraad in te zetten voor Houten. “De komende raadsperiode is erg belangrijk. De gemeente krijgt er veel taken bij op het gebied van zorg en de PvdA wil er graag voor zorgen dat dit zorgvuldig gebeurt”

Arnold Biesheuvel neemt de lijsttrekkerspositie over van Nicole Teeuwen, die bekend heeft gemaakt tegen het einde van haar tweede wethouderstermijn te vertrekken uit de Houtense politiek. Biesheuvel gaat de campagne in met als ‘running mate’ Anneke Dubbink, tweede op de PvdA kandidatenlijst. Anneke was de afgelopen 4 jaar al lid van de Houtense gemeenteraad en gaat voor nog een termijn. De rest van de lijst is en mix van ervaring en nieuwe enthousiaste kandidaten.

Arnold en Anneke

Arnold Biesheuvel en Anneke Dubbink